DSC_1006_vrolijk.jpeg
DSC_0892_clairedix.jpeg
DSC_1092_indewei.jpeg
DSC_1329_educatie.jpeg
DSC_1021_koeienindewei.jpeg
DSC_1365_educatie11.jpeg
DSC_0906_kidsvoerhek.jpeg

Doe mee! Vrijwilligers Klus Dagen bij de Brummenaer

De klusdagen van dit jaar zijn zaterdag 27 januari, 24 februari,30 maart, 25 mei, 29 juni, 31 augustus, 28 september, 26 oktober en 30 nov van 9.00 – 13.00 uur* (inclusief lunch)

Ben je graag buiten, houd je van aanpakken en wil je bijdragen aan een mooier landschap en gezonde producten van onze boerderij?

Neem deel aan onze vrijwilligersclub en vrijwilligersdagen! Als dank voor je inzet ontvang je een lunch en een stuk van onze boerenkaas.

Klussen zoals: aanplanten van heggen, onderhoud landschapselementen[snoeien], schoonmaken, opruimen erf, kleine reparatie, objecten in de lijnolie zetten, en nog veel meer!

Over de Brummenaer

Wij zijn een regeneratieve en natuurinclusieve melkveehouderij. Waar wij in harmonie met de natuur gezonde melk [omga 3 en 6 verhouding] en andere producten zoals boerenkaas, hazelnoten, walnoten en honing produceren. Onze ambities liggen hoog om samen te werken met de natuur en mensen uit de omgeving. Dit gaat niet vanzelf. Het vraagt van ons meer inzet dan we als gezin en team op de boerderij kunnen leveren. Met een pool van vrijwilligers hopen wij te werken aan een groene samenwerkingsboerderij! Doe jij mee?

Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*als je niet de hele ochtend kunt maar wel een stukje dan ben je ook welkom

De Brummenaer is producent van IJsselmarke producten. Samen voor eerlijk voedsel